top of page

Over Ariës Brugge

Ariës Brugge werd opgericht door Ingenieur-architect Dave Vermoortele als verderzetting van Ariës architectuur- en studiebureau, opgericht door Ingenieur-Architect Hans De Vlieger. Dave Vermoortele begon zijn loopbaan bij Vt&partners te Roeselare. In 2018 ging hij aan de slag bij Ariës architectuur- & studiebureau waar hij ook eigen projecten begon uit te werken.

Bij Ariës Brugge kan u terecht voor alle projecten, van kleinschalige verbouwingen tot totaalrenovaties en nieuwbouwprojecten. Wij staan u doorheen het volledige proces bij, van het eerste ontwerp tot en met de uitvoering van de werken. Ariës Brugge start altijd vanuit de wensen van de klant. Ons architectenbureau bindt zich niet aan een bepaalde ontwerpstijl. Zowel voor een strak, modern ontwerp als een meer landelijke ontwerp kunt u bij ons terecht.

Wij zorgen ervoor steeds op de hoogte te blijven van de innovatie in de technologie en de bouwtechnieken. Elk project heeft namelijk specifieke vereisten en doelstellingen waardoor ontwerpen steeds een uitdaging blijft.

Duurzaamheid is een belangijk thema in onze hedendaagse samenleving. De term heeft een tweezijdige betekenis en kan enerzijds verwijzen naar de duur en aanpasbaarheid van een constructie over de tijd, en anderzijds verwijzen naar milieubewust omgaan met een ontwerp. Als architectenbureau maken wij een kwalitatief ontwerp dat zo goed mogelijk aan beide aspecten  voldoet.

 

Het is één van onze kerntaken om verantwoordelijk om te gaan met de uitvoering van onze projecten. Een ontwerp moet tijdens de realisatie voldoen aan alle eisen en bouwtechnische aspecten die ervoor zorgen dat een kwalitatief eindresultaat bekomen wordt.

Een ander centraal thema voor de architect is het samenbrengen van verschillende aspecten binnen één geheel. Een bouwopdracht staat namelijk nooit op zichzelf. Verschillende delen van de bouwopdracht omvatten onder meer de omgeving en plaats, de context, programma en functie, esthetiek, stabiliteit, technieken en ecologie.  Het is onze taak om deze factoren zo kwalitatief mogelijk samen te brengen.

bottom of page